Nygård Web

WordPress for Android

1. Hvordan kobler jeg til nettstedet mitt?

For å få tilgang til et nettsted som er vert med WordPress.com, logg deg inn med WordPress.com-legitimasjonene dine.

For å få tilgang til et nettsted som ikke er koblet til wordpress.com, klikker du på koblingen “Legg til egen vert”, og deretter oppgir du brukernavnet, passordet og nettadressen som er tilknyttet dette nettstedet. Hvis nettstedet ditt er koblet til Jetpack, må du også gi innloggingsinformasjonen til WordPress.com for å motta statistikkinformasjonen din.

Legg til flere nettsteder i appen din når som helst ved å velge ikonet , velg “Bytt nettsted” og pek på “+” -ikonet øverst til høyre. Hver av disse nettstedene kan administreres uavhengig gjennom appen.

2. Hva om jeg ikke har et nettsted, eller husker ikke passordet mitt?

Du kan gjenopprette ditt WordPress.com-passord ved hjelp av koblingen rett under “Sign In” -knappen, eller registrer en ny WordPress.com-konto ved hjelp av koblingen “Opprett konto” nederst på skjermen. Hvis du ikke ser koblingene, kan du prøve å skjule tastaturet.

3. Hva er leseren?

I tillegg til tilgang til bloggen din, vil du se WordPress.com Reader gjennom appen. Din leser viser alle innleggene fra alle bloggene du følger i den rekkefølgen de ble publisert, med de nyeste innleggene som vises øverst. Du ser et utdrag og kjennetegnet bilder fra hver enkelt, og kan trykke for å lese hele innlegget. Du kan få tilgang til Reader ved å velge ikonet .

Du kan også legge til blogger i leseren din, søke etter og sortere etter koder, og mye mer! Velg -ikonet øverst til høyre for å administrere leseren.

4. Hvordan kan jeg administrere nettstedet mitt?

For å administrere nettstedet ditt, trykk på -ikonet for å vise Android Dashboard, der du kan velge nettstedet du er klar til å administrere øverst på menyen. For å bytte nettsteder klikker du på nettstedtittelen som vises øverst på listen. Du kan legge til eller redigere innlegg, sider, medier og kommentarer. Du kan også oppdatere temaer, legge til et bilde eller en video, se statistikk eller gå til webområdet ditt i en nettleser. Du må kanskje bla ned for å se alle alternativene.

5. Hvordan lager jeg et nytt innlegg?

Når du klikker på -Ikon-ikonet og velger nettstedet ditt, velger du «Blogginnlegg» i Android Dashboard, og klikker deretter ikonet Android-Editor-Ikon nederst til høyre. Du kan redigere et innlegg ved å velge det fra skjermbildet “Blogginnlegg”

6. Hvordan lager jeg en ny side?

Når du klikker på -ikonet og velger nettstedet ditt, velger du «Sider» i Android Dashboard, og klikker deretter ikonet  nederst til høyre. Du kan redigere hvilken som helst side ved å velge den fra skjermbildet “Sider”.

7. Kan jeg gjøre teksten min fancy?

Mens du arbeider i et innlegg eller en side, kan du gjøre grunnleggende tekstredigering. Trykk på ikonene som ligger rett over tastaturet for å legge til styling som fet, kursiv, understreket, gjennomstrengende, hyperkobling, blokkeringer og <mer /> -taggen.

8. Hvordan kan jeg legge til et bilde?

Du kan legge til bilder direkte fra enheten din, eller fra medias bibliotek på nettstedet ditt. Fra et innlegg eller en side trykker du på   ikonet.
Du har flere alternativer, inkludert opplasting fra enheten, valg av eksisterende medier, og til og med opprette et nytt galleri!

Funksjonen “Capture” aktiverer enhetens kamera, mens “Velg … fra galleri” lar deg velge media som allerede er lagret på enheten. Du kan også velge eksisterende medier fra nettstedets mediebibliotek eller opprette et galleri av eksisterende medier.

9. Hvor er resten av innleggene?

Du kan få tilgang til flere postalternativer som Lagre utkast, Kategorier, Utvalgt bilde og mer ved å trykke på Innstillinger for innlegginnstillinger øverst til høyre på postskjermbildet. Innlegg Innstillinger-knappen ser ut som et lite tannhjul: