Fordeler med serviceavtale

En serviceavtale på en hjemmeside kan ha mange fordeler, både for eierne av hjemmesiden og for brukerne. Her er noen av de viktigste fordelene med en serviceavtale på en hjemmeside:

  1. Kontinuitet: En serviceavtale sikrer at hjemmesiden din blir vedlikeholdt og oppdatert jevnlig. Dette kan bidra til å øke kontinuiteten på hjemmesiden og sikre at den alltid fungerer som den skal.

  2. Sikkerhet: En serviceavtale kan bidra til å øke sikkerheten på hjemmesiden. Dette kan være viktig hvis du for eksempel samler inn sensitive opplysninger fra kundene dine på hjemmesiden.

  3. Tidbesparelse: Ved å ha en serviceavtale, slipper du å bruke tid på å holde hjemmesiden oppdatert og vedlikeholdt selv. Dette kan være spesielt gunstig hvis du ikke har kunnskap om koding og hjemmesidedesign.

  4. Profesjonell hjelp: Ved å ha en serviceavtale, får du tilgang til profesjonell hjelp når du trenger det. Dette kan være gunstig hvis du opplever problemer med hjemmesiden din eller har spørsmål om hvordan du kan forbedre den.

  5. Bedre brukeropplevelse: Ved å holde hjemmesiden din oppdatert og vedlikeholdt, kan du tilby en bedre brukeropplevelse for besøkende. Dette kan bidra til å øke tilfredsheten hos kundene dine og øke muligheten for at de vil besøke hjemmesiden din igjen.

Alt i alt er det mange fordeler med å ha en serviceavtale på en hjemmeside. Dette kan bidra til å øke kontinuiteten, sikkerheten, og tilfredsheten hos brukerne, samt spare deg for tid og krefter.

Serviceavtalen inkluderer også backup, prisen avhenger av hvor hyppig man ønsker å ta backup.

Priser starter på 250 kr eks mva per mnd, faktureres årlig.

Ta kontakt